088 240 00 66

Gratis verzending vanaf €60

14 dagen bedenktermijn

Twijfelt u over uw keuze? Geen probleem! Het is ons streven om voor u de juiste oplossing te vinden. Met die reden bieden wij onze producten 14 dagen gratis op zicht. Dit betekent dat wij het aankoopbedrag terugstorten als het product niet bevalt en u deze retourneert.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste zending of het laatste onderdeel fysiek in bezit krijgt. 

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is vestreken.

Kosten van het terugzenden

Bij bestellingen met een orderbedrag onder de €50,- zullen de gerekende transportkosten gecrediteerd worden. De transportkosten zullen niet gecrediteerd worden indien de order een omruiling is. 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Wij zullen de goederen op onze kosten bij u komen afhalen, indien het pakket groter is dan de maximale maatvoering van een pakket. De maximale maatvoering van GLS luidt:

 - Gewicht: 32 kg. 
 - Breedte: 80 cm.
 - Hoogte: 60 cm. 
 - Lengte: 200 cm. 

Wilt u een product retour sturen of het product toch nog iets langer op zicht hebben? Neem dan contact op met ons via 088 240 00 66 en we komen tot een oplossing!