100 dagen op proef
Gratis verzending en retour
Betaal achteraf
Voor 18:00 besteld, morgen in huis

Balergo balanskruk 2.0 - zwarte zitting - zwart onderstel

189.00
156.20 excl tax
Availability: In stock
*
Delivery date: 1 tot 3 werkdagen
  • Kantelmechaniek
  • Stimuleert doorbloeding
  • Geproduceerd in Nederland
Product description

De Balergo balanskruk 2.0 staat bekend als een ergonomische balanskruk die je onbewust helpt om een actieve zithouding aan te nemen. De kruk is dan ook uitgerust met een mechanisme, wat ervoor zorgt dat het zitvlak automatisch met jouw lichaam meebeweegt. Dit meebewegen is mogelijk in alle richtingen, behalve achterover. Hierdoor zit je veilig en kan je niet achterover vallen. Zo geniet je als gebruiker van veel bewegingsvrijheid, op een veilige manier!

Bewegend zitten

Doordat je op de Balergo balanskruk actief zit, wordt je bloedsomloop gestimuleerd en worden de spieren in de rug geactiveerd. Dit heeft een positief effect op je gezondheid én hierdoor voorkom je rugklachten. 

Balanskruk 2.0

De Balergo balanskruk 2.0 wordt in Nederland geproduceerd en staat dan ook garant voor oerdegelijke, Hollandse kwaliteit. De balanskruk wordt standaard op doppen geleverd, maar is ook met wielen beschikbaar. De 2.0 versie heeft ten opzichte van de eerste versie een beter zitmechaniek. Hierdoor worden dynamische bewegingen gestimuleerd. 

 

 

Products specifications
Attribute name Attribute value
Kleur Zwart
Maximale belasting 115 kg
Kantelbaar Ja
Materiaal Kunstleer
Zithoogte 49 - 67 cm
SKU 112217