088 240 00 66

Gratis verzending vanaf €60

Betalingsmogelijkheden

Het bestelproces op ErgoWeb is voor uw gemak minimalistisch opgezet. Zo hoeft u zich niet te registeren of in te loggen. U kunt simpelweg in het bestelproces uw gegeven invoeren en uw bestelling plaatsen. Opties:

Creditcard

Ideal

Op factuur

Inkooporder

Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u van ons een e-mail als orderbevestiging met daarin ons bankrekeningnummer en het totaalbedrag van uw bestelling. U hebt de mogelijkheid om ons te machtigen voor een eenmalige automatische incasso, te betalen met CreditCard of iDEAL en onder rembours te verzenden. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op factuur te bestellen.

Betalen met een Creditcard

Betalen met een Creditcard, bijvoorbeeld Mastercard of Visa is ook mogelijk bij ErgoWeb. Wanneer u er voor kiest de betaling te voltooien met een creditcard, dan wordt u na de laatste fase van het bestelproces naar de veilige betaalomgeving van Ogone geleid. Hier vult u uw creditcardgegevens in om de betaling te voltooien.

Nadat de verificatie van uw gegevens is uitgevoerd, wordt u teruggeleid naar de website van ErgoWeb. Let op: doorloop het volledige proces totdat u terug bent op ErgoWeb.

Mastercard en visa

  

Betalen met iDEAL

Betalen met iDEAL is ideaal! Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, ASN, Tridos of Van Landschot bankiers? Dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

Nadat de verificatie van uw gegevens is uitgevoerd, wordt u teruggeleid naar de website van Ergoweb. Let op: doorloop het volledige proces totdat u terug bent op ErgoWeb.

Ideal

 

Bestellen op factuur

Voor veel bedrijven is het prettig om op factuur te kunnen bestellen. De bestelling wordt dan inclusief pakbon en factuur afgeleverd op het door u ingevoerde adres. U kunt in het bestelproces aangeven of u de factuur op een ander dan het aflever adres wilt ontvangen. Door bij 'bedrijf' uw bedrijfsnaam in te vullen, verschijnt de optie om te bestellen op factuur.

Wij verzenden de producten, zodra de online bestelling bij ons binnen is. De betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum voldaan te zijn. Voor particulieren is het helaas niet mogelijk om op factuur te bestellen. Er is echter wel de mogelijkheid om een bestelling onder rembours te verzenden.

Bestellen met inkooporder

Het is tevens mogelijk om met een inkooporder bij ons te bestellen. Door deze in te schieten naar info@ergoweb.nl wordt deze in behandeling genomen. We zullen deze inkooporder bevestigen met een orderbevestiging.