Op proef 100 dagen op proef
Gratis verzending Gratis verzending en retour
Betaal achteraf Betaal achteraf
Morgen in huis Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Trustpilot

Ergoweb scoort 4/5 op Trustpilot

Blog

Een bureaustoel kopen: waar let je op?
Je bureaustoel is misschien wel het belangrijkste kantoormeubel dat écht goed moet zijn. Je brengt het grootste gedeelte van de werkdag namelijk zittend door. Des te belangrijker dus dat de bureaustoel die jij gebruikt, goed aansluit op jouw lichaam. Maar waar let je op wanneer je een bureaustoel koopt? In deze blog geven we je een paar tips en inspiratie.
Succesvol hybride werken doe je zo
Het zal jou vast niet ontgaan zijn: we mogen weer deels naar kantoor! De maatregelen versoepelen en dus is het tijd dat je terug moet naar die vervelende collega's op kantoor. Op kantoor verlopen samenwerkingen weer wat makkelijker, wat ook de communicatie ten goede komt. Daarnaast is het weer tijd voor gezelligheid in de pauze en de mooie verhalen van je collega’s. Ben jij er al klaar voor?
Drie tips om jouw goede voornemens uit te laten komen
Een nieuw jaar, een nieuwe start. Veel mensen koppelen het omslaan van de jaarkalender aan een frisse start, mét goede voornemens. Goede voornemens worden aan het einde van het jaar opgesteld, maar vliegen vaak begin januari weer net zo hard de prullenbak in. Hoe ga jij jouw goede voornemens dit jaar laten uitkomen?
De beste kerstcadeaus voor jouw medewerkers
Het is weer zo ver, de kerstdagen staan voor de deur. Natuurlijk wil jij je personeel met de feestdagen een blijk van waardering geven voor de inzet die ze leveren. Maar wat ga je je personeel dit jaar geven? Om de keuze een beetje eenvoudiger te maken, hebben wij voor jou een aantal leuke ergonomische kerstcadeaus op een rijtje gezet.
Thuiswerken doe je zo
Onlangs heeft het kabinet bekend gemaakt dat er weer meer thuisgewerkt moet worden. Eén voordeel: we zijn er intussen al erg goed in geworden. Om je nog even extra voor te bereiden op de komende tijd, hebben we voor jou een aantal punten op een rij gezet die essentieel zijn om thuiswerken tot een succes te maken. Lees snel verder!
Zo haal je het maximale uit je thuiswerkplek
De coronacrisis heeft er voor gezorgd dat mensen verplicht thuis moesten gaan werken. Het is dan ook belangrijk dat jij het maximale uit je thuiswerkplek haalt. Om jou hierbij te helpen hebben wij 5 tips op een rijtje gezet voor het inrichten van de ideale thuiswerkplek!
Dynamisch werken voor een gezonde houding
Wist je dat 'zitten' het 'nieuwe roken' wordt genoemd? Dat lang zitten slecht voor de gezondheid is, staat voor de meeste mensen als een paal boven water. Maar welke werkhoudingen zijn wel gezond? Lees snel verder en ontdek hoe jij dit toe kan passen in jouw werkomgeving!
Top 5 bureaustoelen onder de 500 euro
Het is zover: we mogen weer deels terug naar kantoor! Veel mensen werken thuis nog altijd op een keukenstoel, of moeten hun bureaustoel weer inleveren omdat er weer deels op kantoor gewerkt gaat worden. Ben jij op zoek naar een ergonomische bureaustoel? Om de keuze voor jou makkelijker te maken, hebben wij onze top 5 ergonomische bureaustoelen onder de 500 euro op een rijtje gezet.
Wat is 'refurbished'?
De term ‘refurbished’ kom je tegenwoordig steeds vaker tegen. Refurbished bureaustoelen, refurbished telefoons of refurbished laptops; alles lijkt opeens in een refurbished-variant verkrijgbaar, soms slechts voor een fractie van de nieuwprijs. Maar wat is refurbished eigenlijk en waarom zou je een refurbished product aanschaffen? Lees snel deze blog!
Vijf huis-, tuin-, en keukentips voor gezond thuiswerken
Grote kans dat jij deze blog leest vanaf je eettafel of vanuit je thuiswerkkantoor. Thuiswerken is namelijk steeds meer de norm. De verwachting is dat dit zo zal blijven, ook wanneer de coronacrisis in de toekomst voorbij is. Des te belangrijker om thuis een goede werkplek te creëren! Om te voorkomen dat je klachten krijgt, zetten wij een vijftal tips op een rijtje om het thuiswerken zo comfortabel mogelijk te maken.