088 240 00 66

Gratis verzending vanaf €60

Deskbike wit

More Views

Deskbike basic

Incl. BTW: € 326,64

Beschikbaarheid: Op voorraad
1-5 werkdagen (m.u.v. niet standaard)

✅Fietsen op je werkplek

✅Bewegen achter het bureau met de bureaufiets

✅Verscheidenheid aan kleuren

* Verplichte velden

Incl. BTW: € 326,64

Beschrijving

Details

Kom in beweging achter het bureau. Met de deskbike basic kun je fietsend werken. Hierdoor wordt je bloedsomloop gestimuleerd en kun je geconcentreerd en productief aan het werk. Naast dat het productiviteit oplevert, zorgt de bureaufiets er ook voor dat je in beweging bent en gezond aan het werk bent. Fietsen op kantoor is erg populair en werpt zijn vruchten af. Je kunt de bureaufiets uitstekend combineren met een zit-sta bureau. Met een dergelijk hoog laag bureau kun je afwisselen tussen zitten, staan en fietsen.

Standaard wit

De deskbike wordt standaard geleverd in het wit en is vanuit voorraad leverbaar binnen 48 uur. Daarnaast zijn er verschillende kleuren leverbaar. Hier staat een langere levertijd op, hierover zullen we richting u communiceren.

Additional Information

Additional Information

EAN-code 3809936554987
Garantie 1 jaar
Levertijd 1-5 werkdagen (m.u.v. niet standaard)

Klantervaringen

Leuk en dynamisch - Review door Koen (Geplaatst op 15-11-2017)
Wij vinden het een erg mooi product. We wisselen per persoon af en kunnen bij ons op kantoor fietsen en voelen ons fit op het werk. Aanrader!
Waardering:

Veelgestelde vragen

Vraag: Is de deskbike ook geschikt voor zitbureau's die niet verstelbaar zijn? Kan de bike in hoogte worden versteld?
Antwoord: Bedankt voor uw vraag. De Deskbike is in hoogte verstelbaar voor een gebruikerslengte: 150 - 190 cm. Daarnaast is de Deskbike geschikt voor bureaus met een minimale hoogte van 105 cm.
Vraag: Hoe lang is verstandig om op de fiets te fietsen?
Antwoord: Bedankt voor uw vraag. De Deskbike is een fiets die u voor de afwisseling kunt gebruiken op uw werkplek. U kunt actief en dynamisch werken met de fiets en door af te wisselen voorkomt en verhelpt u klachten. Daarnaast stimuleert u uw doorbloeding en daarmee uw productiviteit.