Op proef 100 dagen op proef
Gratis verzending Gratis verzending en retour
Betaal achteraf Betaal achteraf
Morgen in huis Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Trustpilot

Ergoweb scoort 4/5 op Trustpilot

De beste kerstcadeaus voor jouw medewerkers

Het is weer zo ver, de kerstdagen staan voor de deur. Natuurlijk wil jij je personeel met de feestdagen een blijk van waardering geven voor de inzet die ze leveren. Maar wat ga je je personeel dit jaar geven? Om de keuze een beetje eenvoudiger te maken, hebben wij voor jou een aantal leuke ergonomische kerstcadeaus op een rijtje gezet.

1. Ergonomische zitbal

De Togu zitbal zorgt ervoor dat je als gebruiker een actieve zithouding aan moet nemen. Omdat je constant jezelf in evenwicht moet houden, gebruik je onbewust al je spieren. Door af te wisselen tussen een bureaustoel en deze zitbal voorkom je spierklachten en blijf je productief!

2. Unimouse

De Unimouse is een unieke muis die in elke gewenste hoek kan worden ingesteld. Door de verticale positie van de muis en het duimplateau naar wens te verstellen, voorkom je een statische houding van de onderarm. Niemand heeft er immers zin in om met pijn in de onderarm te gourmetten tijdens de feestdagen.

3. Swopper

Op een Swopper zit je nooit stil. De Swopper is voorzien van een 3D mechanisme waardoor je opzij, naar voren en naar achteren kunt bewegen. Ook is de Swopper voorzien van een krachtige veer waardoor de zitting naar boven en beneden veert. Kortom, op een Swopper blijft je lichaam in beweging en voorkom je op een natuurlijke manier klachten.

4. Compact slide toetsenbord

Het Ergoweb Compact Slide toetsenbord is voorzien van een boogvorm waardoor deze natuurlijke ondersteuning biedt. Daarnaast beschikt het Compact Slide toetsenbord over een uitschuifbaar numeriek toetsenbord, wat zorgt voor extra werkcomfort. Wist je dat een ergonomisch toetsenbord niet alleen lichamelijke klachten voorkomt maar ook zorgt voor minder typfouten?

Zelf jouw kerstgeschenk samenstellen?

Wil je zelf jouw kerstgeschenk samenstellen, of ben je op zoek naar andere ergonomische oplossingen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Bekijk het assortiment