088 240 00 66

Gratis verzending vanaf €50

Hippus Handshoemouse

Hippus Handshoemouse

Hippus Handshoemouse

De Hippus Handshoemouse is een muis die, zoals de naam zegt, u als een handschoen past. Op deze manier rust uw hand comfortabel op de muis. Op deze wijze ervaren uw hand en vingers nauwelijks spierspanning. Bij het muizen zorgt het design van de Handshoemouse ervoor dat de spierspanning verdeeld wordt over de gehele arm. Op deze manier worden RSI- of KANS klachten voorkomen of verholpen.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

  1. Op voorraad
    Excl. BTW: € 92,65

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Bij welke klachten kunt u de ergonomische handshoemouse gebruiken?

De ergonomische muis is ontwikkeld naar aanleiding van een intensief onderzoek door het universitair medisch centrum van Rotterdam. Daardoor is de muis uitstekend te gebruiken voor RSI klachten als nek- , schouder-, arm- en handklachten. Ook is de Hippus muis te gebruiken bij het carpaal tunnel syndroom. Deze klachten waren namelijk de basis voor het ontwikkelen van de Hippus Handshoemouse carpaal tunnel syndroom muis.

Voor een ieder een geschikte muis

De handshoemouse is in verschillende maten ontwikkeld. Heeft u kleine handen dan is de small variant of de extra small variant geschikt. Mocht u grotere handen hebben dan is de medium of large variant handshoemouse verkrijgbaar. Daarnaast is de muis draadloos te verkrijgen en bedraad. Ook is de muis zowel linkshandig als rechtshandig te verkrijgen.

Welke maat heb ik dan nodig?

We hebben een handig handmaatformulier gemaakt. U kunt de afstand van de pols tot het topje van de vinger meten en dan weet u welke muis u nodig heeft vanuit het formulier.

Review van de Handshoemouse

De Hippus handshoemouse is een populair ergonomisch hulpmiddel. Graag delen we de reviews met u, deze kunt u vinden onder de Hippus Handshoemouse.