088 240 00 66

Gratis verzending vanaf €60

Balkussen

Balkussen

Een balkussen of ook wel wiebelkussen genoemd stimuleert u actief te zitten. Zo een kussen is met lucht gevuld en activeert uw onderrug. Deze met lucht gevulde kussens laat u balanceren en biedt een ergonomische zithouding. Ook zorgt dit ervoor dat u dynamisch zit, hierdoor wordt uw doorbloeding gestimuleerd en kunt u langer productief en geconcentreerd werken.

Ik wil meer weten over de balkussens

Balkussen Togu

Een bekend merk is Togu en biedt kwalitatieve sterke balkussens. Met een balkussen voorkomt u klachten in de rug en bekkenklachten. Ook in het geval van zwangerschap is een balkussen aan te raden. Zwangere vrouwen die last hebben van bekkeninstabiliteit kunnen goed gebruik maken van een balkussen.

Ook op het gebied van fysiotherapie en sport is een balkussen een geschikt kussen. Een balkussen is geschikt voor verschillende oefeningen.  Met zo een kussen kunt u namelijk goed uw balans en coördinatie trainen. Ook bij het revalideren of sterker maken van enkels en benen is een balkussen handig. Zo hebben we een balkussen 36 cm en 33 cm.

Voordelen van een balkussen

  • - Voorkomt rug- en bekkenklachten
  • - Stimuleert een actieve zit en ergonomisch juiste houding
  • - Traint uw rugspieren
  • - Handig voor coördinatie en revalidatie oefeningen

Balkussen kind

Niet alleen voor volwassenen ook voor kinderen is een balkussen handig. Bij kinderen die ADHD hebben of niet goed stil kunnen zitten, is een balkussen geschikt. Het kind wordt namelijk actief gehouden en kunnen ze hun energie of onrust kwijt in het kussen. Daarom wordt een balkussen of wiebelkussen gebruikt in het onderwijs, voor kinderen op scholen.

Balkussen kopen?

Bent u geïnteresseerd in een balkussen? Dan bieden we tevens 14 dagen op proef aan om een balkussen uit te proberen.