Op proef 100 dagen op proef
Gratis verzending Gratis verzending en retour
Betaal achteraf Betaal achteraf
Morgen in huis Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Trustpilot

Ergoweb scoort 4/5 op Trustpilot

Humanscale M8.1 crossbar monitorarm

488.00
403.31 excl tax
Delivery date: 1 week
  • In hoogte verstelbaar
  • Handige kabelmanagement
  • Productiever werken door 2 schermen
Product description

De Humanscale M8.1 crossbar monitorarm is geschikt voor 2 beeldschermen, dit zorgt ervoor dat je productiever kan werken. 

Verkrijgbaar met dockingstation

Deze monitorarm is verkrijgbaar met een geïntegreerd dockingstation (meerprijs van € 714,78). Hierdoor is je bureau netjes en opgeruimd. Daarnaast zijn ook je kabels weggewerkt in de flatscreenarm. Je kan het beeldscherm in hoogte instellen maar ook de afstand tot jezelf. Het beeldscherm is dus kantelbaar, roteerbaar en zwenkbaar. Hierdoor heb je minder last van nek en schouderklachten. 

Dankzij het M/Connect dockingstation kun je een laptop eenvoudig aan de beeldschermen koppelen. Door middel van een universele USB 3.0 kabel (in de voet van de monitorarm) sluit je de laptop aan op het dockingstation. Het dckingstation beschikt over meerdere USB 3.0 aansluitingen voor snelle gegevensoverdracht en een aansluiting voor een koptelefoon. Andere aansluitingen zitten in het onderste deel van het voetstuk, onder het bureaublad. 

Ideaal voor flexwerkplekken

Dankzij het dockingstation kunnen er eenvoudig verschillende apparaten van verschillende personen aan de beeldschermen worden aangesloten. De monitorarm is eenvoudig aan te sluiten op je bureau/tafel door middel van een bladklem.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
KleurZilver, Zwart of Wit
MerkHumanscale
Maximaal monitorgewicht12,9 kilo
BevestigingBladklem, 1,3 cm tot 6,9 cm
VerstelbaarJa
KantelbaarJa
SKU110809, 110808