088 240 00 66

Gratis verzending vanaf €60

Altijd de laagste prijs bij ErgoWeb

ErgoWeb garandeert de laagste prijs voor alle HAG bureaustoelen. ErgoWeb vindt het belangrijk dat u als klant kunt vertrouwen op een snelle levering van hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Dankzij gunstige inkoopvoorwaarden en een gestroomlijnd logistiek proces kan ErgoWeb u de laagste prijs garanderen.

Momenteel geldt de laagste prijs garantie uitsluitend op de HAG Bureaustoelen. De laagste prijs garantie zal echter worden uitgebreid op meer producten uit ons assortiment. Hier wordt momenteel hard aan gewerkt.

Hoe werkt de laagste prijs garantie?

Mocht u ergens anders, online of offline, een scherpere prijs krijgen op de door u aangekochte HAG bureaustoel, dan kunt u dit binnen 7 dagen na aankoop telefonisch (088 240 00 66) aan ons melden. Wanneer u zeker weet dat u ergens ander het product goedkoper kunt krijgen, maar het toch graag bij ons wilt kopen, dan kunt u ook contact met ons opnemen via 088 240 00 66. Wij zullen dan de prijs direct aanpassen en (indien bestelling reeds geplaatst) u het verschil tussen de door u gevonden prijs en onze prijs terugbetalen. U bent zelf verantwoordelijk voor het aandragen van bewijs dat een alternatieve aanbieder een identiek product kan leveren tegen een lagere prijs dan ErgoWeb.

Het prijsverschil wordt terugbetaald wanneer wordt voldaan aan de onderstaande voorwaarden:

  • Het artikel is door de alternatieve aanbieder is identiek, nieuw en direct leverbaar in de originele gesloten fabrieksverpakking.
  • Het artikel is ook bij de alternatieve aanbieder voorzien van het door de officiële Nederlandse importeur afgegeven garantiebewijs.
  • De lagere verkoopprijs moet door ErgoWeb gecontroleerd kunnen worden.
  • Laagste Prijs Garantie is alleen van toepassing indien het concurrerende bedrijf in Nederland gevestigd is.
  • Schade- en showartikelen bij alternatieve aanbieders zijn uitgesloten van de ErgoWeb laagste prijs garantie.
  • De laagste prijs garantie is niet van toepassing op projectprijzen (meer dan 5 stuks per klant). Het gaat uitsluiten om individuele aankopen via onze webshop.

Is de lagere prijs het gevolg van een kortingsactie, dan hanteert ErgoWeb dezelfde actievoorwaarden.