Op proef 100 dagen op proef
Gratis verzending Gratis verzending en retour
Betaal achteraf Betaal achteraf
Morgen in huis Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Trustpilot

Ergoweb scoort 4/5 op Trustpilot

Laagste prijsgarantie

Altijd de laagste prijs bij Ergoweb

Ergoweb garandeert de laagste prijs voor alle HAG-bureaustoelen. Ergoweb vindt het belangrijk dat jij als klant kunt vertrouwen op een snelle levering van hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Dankzij gunstige inkoopvoorwaarden en een gestroomlijnd logistiek proces garandeert Ergoweb jou de laagste prijs.

Momenteel geldt de laagste prijsgarantie uitsluitend op de HAG Bureaustoelen. De laagste prijsgarantie wordt echter uitgebreid op meer producten uit ons assortiment. Hier werken we momenteel hard aan.

Hoe werkt de laagste prijsgarantie?

Vind je ergens anders binnen 7 dagen na aankoop een scherpere prijs voor de door jou aangekochte HAG-bureaustoel, dan kun je dit binnen die 7 dagen telefonisch (088 240 00 66) aan ons melden. Wanneer je zeker weet dat je ergens ander het product goedkoper kunt krijgen, maar het toch graag bij ons wilt kopen, neem dan contact met ons op via 088 240 00 66. Wij passen onze prijs dan direct aan. Is de bestelling reeds geplaatst dan betalen wij jou het verschil tussen onze prijs en de gevonden goedkopere prijs terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aandragen van bewijs dat een alternatieve aanbieder een identiek product kan leveren tegen een lagere prijs dan Ergoweb.

Het prijsverschil wordt terugbetaald wanneer wordt voldaan aan de onderstaande voorwaarden:

  • Het artikel van de alternatieve aanbieder is identiek, nieuw en direct leverbaar in de originele gesloten fabrieksverpakking.
  • Het artikel is ook bij de alternatieve aanbieder voorzien van het door de officiĆ«le Nederlandse importeur afgegeven garantiebewijs.
  • De lagere verkoopprijs moet door Ergoweb gecontroleerd kunnen worden.
  • Laagste prijsgarantie is alleen van toepassing indien het concurrerende bedrijf in Nederland gevestigd is.
  • Schade- en showartikelen bij alternatieve aanbieders zijn uitgesloten van de Ergoweb laagste prijsgarantie.
  • De laagste prijsgarantie is niet van toepassing op projectprijzen (meer dan 5 stuks per klant). Het gaat uitsluiten om individuele aankopen
    via onze webshop.
  • Is de lagere prijs het gevolg van een kortingsactie, dan hanteert Ergoweb dezelfde actievoorwaarden.