100 dagen op proef
Gratis verzending en retour
Betaal achteraf
Voor 18:00 besteld, morgen in huis

Laptopstandaard Home-office

109.00
90.08 excl tax
Availability: In stock
Delivery date: Op werkdagen voor 18:00 besteld volgende dag geleverd
  • Ergonomisch verantwoorde houding
  • Perfect voor thuiswerken
  • Gebruik het toetsenbord van je laptop
Product description

Wil jij ook vanaf elke plek in een ergonomische houding werken? Dan is de laptopstandaard Home-office ideaal voor jou! Deze laptopstandaard zorgt ervoor dat je ook zonder een apart toetsenbord in een ergonomische houding aan het werk kunt. Vooral als je blind kunt typen is deze optie een uitkomst, je toetsenbord staat namelijk hoger en in een andere hoek. Dit zorgt ervoor dat je niet meer naar beneden hoeft te kijken. 

Thuiswerken met een laptopstandaard 

Thuis werken we vaak met een laptop, de houding die je aanneemt bij het gebruik van een laptop is vaak niet goed voor je rug, nek en schouders. Met de Home-office laptopstandaard zorg je ervoor dat je ook thuis vanaf je eettafel ergonomisch verantwoord kan werken, door je zithouding te verbeteren. Je hebt geen los toetsenbord of muis nodig, deze laptophouder zorgt ervoor dat je het toetsenbord en de muis van je laptop kan gebruiken. Je kan zelf de hoek kiezen waarop jouw laptop staat, hierdoor stimuleer je een rechte zithouding, ook aan de eettafel! Doordat je minder vaak naar beneden hoeft te kijken voorkom je overbelasting van de nekspieren. 

Hoe gebruik je de laptopstandaard? 

De laptopstandaard is erg licht en dus ideaal om mee te nemen. 

Je kan hem op twee manieren gebruiken: 
1. Heb je armleuningen op je stoel? Zet de laptopstandaard dichtbij de rand van het blad. Zo zorg je ervoor dat je met je pols in een rechte stand kan werken. 
2. Heb je geen armleuningen op je stoel? Zet de laptopstandaard verder op tafel. Hierdoor kunnen je armen op de tafel steunen. 

 

Products specifications
Attribute name Attribute value
Lengte 36,5 cm
Breedte 24,5 cm
Hoogte 12 cm
Kantelbaar Ja, tussen 15 en 25 graden
SKU 111345