088 240 00 66

Gratis verzending vanaf €60

Muvman standaard

Ergonomische stoel/kruk van Muvman

Incl. BTW: € 359,95

Beschikbaarheid: Op voorraad
1-5 werkdagen (m.u.v. niet standaard)

  • Zithoogte: 51.0 - 84.0 cm

✅Verscheidene kleuren beschikbaar

✅Variabele stastoel

* Verplichte velden

Incl. BTW: € 359,95

Beschrijving

Details

De Muvman is het nieuwe vario-zitmeubel, die zorgt voor beweging, zitcomfort en flexibiliteit van de gebruiker op verschillende zithoogtes.

Ergonomisch verantwoord staan

De poot van de Muvman helt naar voren, zodat de afstand tot de tafel, onafhankelijk van uw lichaamslengte en lichaamsbouw, altijd optimaal is. De stabiele standvoet is voorzien van een gedempte aanslag, zodat te sterk heen en weer schommelen wordt voorkomen. De helling kan individueel worden ingesteld, zodat aan ieders wensen kan worden voldaan.

Standaard uitvoering

Standaard is de muvman leverbaar in de volgende variant beschikbaar: Grijze poot met zwart zadel. Grijze poot met groen zadel. Wanneer je de standaard uitvoering voor 15.00 besteld, dan heb je de Muvman morgen in huis. De andere kleuren en varianten van de Muvman zijn te leveren binnen 3-6 weken.

Factory model

Op zoek naar de stahulp voor de productieomgeving? Neem dan de Muvman FACTORY. Deze Muvman is voorzien van een speciale kunstleer die voldoet aan de hoge eisen bij productie, montage en laboratorium. Naast het voldoen aan deze eisen, is de bekleiding voorzien van anti-scheur, bestand tegen transpirantie en is het makkelijk schoon te maken. Aan de onderkant zit een extra beschermkap die het beweegmechanisme van de Muvman stofvrij houdt. 

Product video(s)

Additional Information

Additional Information

Merk Aeris
Soort Stahulpen
Lendensteun Zonder lendensteun
Gasveer (in cm) 51 - 84
Maximale belasting (in kg) 120
Rug Zonder rug
Afmeting (lxbxh) 34 x 32 cm
Garantie 3 jaar
Levertijd 1-5 werkdagen (m.u.v. niet standaard)

Klantervaringen

Fijne ondersteuning - Review door Dijkhuizen (Geplaatst op 23-11-2017)
De Muvman helpt me fijn bij het staan.
Waardering:

Veelgestelde vragen

Vraag: Beste heer,

Is de Muvman stoel/kruk geschikt voor een productieomgeving? De stoel/kruk zal enerzijds behoorlijk worden belast als gevolg van de aard van de werkzaamheden (montagewerk). Anderzijds zal de stoel/kruk extra worden belast vanwege het postuur van de persoon die hem gaat gebruiken. Wij zijn niet op zoek naar een stoel met zadelzitting.
Antwoord: Dank voor uw vraag. Hoewel het met een normale Muvman zeker haalbaar is, kunnen we een langere levensduur garanderen met de Muvman Factory. Deze Muvman is voorzien van een speciale kunstleer die voldoet aan de hoge eisen bij productie, montage en laboratorium. Naast het voldoen aan deze eisen, is de bekleiding voorzien van anti-scheur, bestand tegen transpirantie en is het makkelijk schoon te maken.
Aan de onderkant zit een extra beschermkap die het beweegmechanisme van de Muvman stofvrij houdt. De Muvman ondersteund een gewicht tot 120 kg.
Vraag: Ik heb een zit sta bureau. Wat is de beste afwisseling met de muvman? Bijvoorbeeld lage zit-half staande zit-staand (dus zonder kruk) en heb je dan bij het zitten voldoende steun in de rug? Bij de swopper zie ik namelijk geen steuntje in de rug en bij de muvman wel. Wat is het verschil tussen die 2 krukken?
Antwoord: Hallo meneer Van den Bergh, Dank voor uw vraag.

De verschillen tussen beide krukken is dat de Muvman meer voor staand werken is en dat de rugondersteuning vooral voor de onderrug is. De Swopper is meer voor zittend werken en daarbij is het mogelijk om voor een meerprijs een rug erbij te bestellen.