088 240 00 66

Gratis verzending vanaf €50

Muvman standaard

Meer afbeeldingen

Ergonomische stoel/kruk van Muvman

Excl. BTW: € 315,20 Incl. BTW: € 381,39

Beschikbaarheid: Op voorraad
2-4 week

  • Zithoogte: 51.0 - 84.0 cm

✅Verscheidene kleuren beschikbaar

✅Variabele stastoel

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 315,20 Incl. BTW: € 381,39

Beschrijving

Details

De Muvman is het nieuwe vario-zitmeubel, die zorgt voor beweging, zitcomfort en flexibiliteit van de gebruiker op verschillende zithoogtes.

Ergonomisch verantwoord staan

De poot van de Muvman helt naar voren, zodat de afstand tot de tafel, onafhankelijk van uw lichaamslengte en lichaamsbouw, altijd optimaal is. De stabiele standvoet is voorzien van een gedempte aanslag, zodat te sterk heen en weer schommelen wordt voorkomen. De helling kan individueel worden ingesteld, zodat aan ieders wensen kan worden voldaan.

Standaard uitvoering

Standaard is de muvman leverbaar in de volgende variant beschikbaar: Grijze poot met zwart zadel. Grijze poot met groen zadel. Wanneer je de standaard uitvoering voor 15.00 besteld, dan heb je de Muvman morgen in huis. De andere kleuren en varianten van de Muvman zijn te leveren binnen 3-6 weken.

Product video(s)

Extra informatie

Extra informatie

Merk Aeris
Soort Stahulpen
Lendensteun Zonder lendensteun
Gasveer (in cm) 51 - 84
Maximale belasting (in kg) 120
Rug Zonder rug
Afmeting (lxbxh) 34 x 32 cm
Garantie 3 jaar
Levertijd 2-4 week

Klantervaringen

Fijne ondersteuning - Review door Dijkhuizen (Geplaatst op 23-11-2017)
De Muvman helpt me fijn bij het staan.
Waardering:

Veelgestelde vragen

Vraag: Ik heb een zit sta bureau. Wat is de beste afwisseling met de muvman? Bijvoorbeeld lage zit-half staande zit-staand (dus zonder kruk) en heb je dan bij het zitten voldoende steun in de rug? Bij de swopper zie ik namelijk geen steuntje in de rug en bij de muvman wel. Wat is het verschil tussen die 2 krukken?
Antwoord: Hallo meneer Van den Bergh, Dank voor uw vraag.

De verschillen tussen beide krukken is dat de Muvman meer voor staand werken is en dat de rugondersteuning vooral voor de onderrug is. De Swopper is meer voor zittend werken en daarbij is het mogelijk om voor een meerprijs een rug erbij te bestellen.