088 240 00 66

Gratis verzending vanaf €60

OPnieuw! Refurbished - BMA Axia Office

More Views

OPnieuw! Refurbished - BMA Axia Office

Schrijf de eerste review over dit product

Incl. BTW: € 391,96

Beschikbaarheid: Op voorraad
1-2 weken

✅ Ergonomisch instelbaar met werkende mechanieken

✅ Voldoet aan de NPR1813 en EN1335

✅ Nieuwprijs: €815,-, Bespaar €491,-

Beschrijving

Details

De bureaustoel BMA Axia Office is een refurbished bureaustoel die uitstekende ondersteuning biedt aan de gebruiker. De Office is de oudere variant van de Axia 2.2. De BMA Axia is gemaakt voor intensief gebruik en is in ieder aspect instelbaar. Zo zijn de armleuningen, rug en zitting volledig instelbaar naar wens van iedere gebruiker. 

Verschillen met de Axia Pro en Flex

De familieleden van de Axia Office zijn de Axia Pro en de Axia Flex stoel. De BMA Axia Office kent dezelfde instelbare mogelijkheden als de BMA Axia Pro, de bediening zit bij de Office aan beide kanten, waarbij het bij de BMA Axia Pro alleen aan één zijde zit. De BMA Axia Flex wordt eerder op flexwerkplekken ingezet. Zo kent deze geen verstelbare rughoek. 

Refurbished

De BMA Axia Office is misschien tweedehands, maar dit is bijna niet te merken. Doordat de bureaustoel volledig is gerevitaliseerd, is deze niet van een nieuwe stoel te onderscheiden. De gehele stoel wordt opnieuw bekleed in een sterke meubelstof en versleten onderdelen worden vervangen voor nieuwe. De stoelen krijgen dan ook vijf jaar garantie, waarvan drie op de bekleding en één jaar volledig. 

Stoffering

De BMA Axia Office wordt standaard in zwart gestoffeerd, maar voor een kleine meerprijs kunt u de stoel ook in andere kleuren laten stofferen. In de bijgaande stoffenkaart staan een paar voorbeelden van stoffen. Natuurlijk zijn andere kleuren en stoffen ook mogelijk. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Additional Information

Additional Information

Armleggers Armleggers
Breedte zitting (in cm) 38 - 48 cm
Rug hoogte Medium
Soort stoel Ergonomische bureaustoel
Stoel maat Voor de gemiddelde mens
Zitdiepte (in cm) 46,5
Zithoek Synchromechaniek
Garantie 5 jaar
Levertijd 1-2 weken

Klantervaringen

Schrijf de eerste review over dit product

Er zijn nog geen klantervaringen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product