100 dagen op proef
Gratis verzending en retour
Betaal achteraf
Voor 18:00 besteld, morgen in huis

OPNIEUW! Refurbished - HAG Capisco Puls 8010 grijs

357.00
295.04 excl tax
Availability: 1000 in stock
Delivery date: 3-5 werkdagen
  • Refurbished
  • Dynamische zithouding
  • Multi-inzetbaar
Product description

De refurbished Hag Capisco Puls is een zeer multifunctionele bureaustoel. Het kenmerkende uiterlijk van de stoel is gebasseerd op dat van de HAG Capisco. Het grote verschil tussen deze twee is dat de Capisco volledig bekleedt is en de Puls niet. De bureaustoel is ontworpen om het aannemen van verschillende houdingen te stimuleren. Zo is de gaslift eenvoudig te bedienen en switch je gemakkelijk tussen lage en hoge werkposities. 

Volledige beweginsvrijheid

Doordat de schommelweerstand verstelbaar is, heb je als gebruiker volledige bewegingsvrijheid. Na een lange tijd zitten kan het fijn zijn om staand te werken. De Capisco Puls stimuleert het aannemen van verschillende houdingen, doordat de stoel zowel zittend als staand te gebruiken is. Ook kan de stoel achterstevoren gebruikt worden. Hierdoor blijf je in beweging, wat de doorbloeding stimuleert. 

Refurbished bureaustoel

Deze HAG Capisco Puls is een volledig gerevitaliseerde bureaustoel. Dit houdt in dat de stoel opnieuw gestoffeerd wordt en dat alle onderdelen worden gecheckt. Waar nodig worden kapotte onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen. Een complete make-over dus, zodat de stoel uiteindelijk in uitstekende staat op jouw werkplek geleverd kan worden. 

Products specifications
Attribute name Attribute value
Merk OPNIEUW!
Lichaamslengte 1.70 tot circa 1.85
Refurbished Ja
Verstelbaarheid hoogte Ja
Zitdiepte 39 - 48 cm
Zithoogte 80 - 86 cm
Rug hoogte 49 cm
Zitdiepte 39 - 48 cm
SKU 900013