Op proef 100 dagen op proef
Gratis verzending Gratis verzending en retour
Betaal achteraf Betaal achteraf
Morgen in huis Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Trustpilot

Ergoweb scoort 4/5 op Trustpilot

Over Ergoweb

Voor gezond werkplezier

Ergoweb is al twaalf jaar online specialist in kantoorergonomie. Ons doel: op een snelle, leuke en gemakkelijke manier gezonde en ergonomische werkplekken creëren.

Ons doel

Sinds 2011 leveren we ergonomische oplossingen aan bedrijven en particulieren die een gezonde werkplek willen realiseren. Met behulp van circulaire producten willen wij een bijdrage leveren aan het creëren van een betere wereld. Ons motto: ‘hoge kwaliteit voor een lage prijs’. De producten die wij aanbieden zijn gericht op het verminderen en voorkomen van klachten bij kantoorpersoneel. In ons brede assortiment vind je altijd het product dat het beste past bij jouw situatie. Wij dragen graag een steentje bij aan jouw werkplezier. Daarom werken wij met de kernwaarden Fun, Fast en Easy.

FUN

Contact met Ergoweb is leuk en elke aankoop is een feestje! Werkplezier vinden wij erg belangrijk. Met onze producten dragen we bij aan jouw werkgeluk. Je krijgt een glimlach van elke aankoop.

FAST

Producten zijn uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 uur besteld? Dan heb je het product de volgende dag in huis.

EASY

Producten bestellen is eenvoudig. Er is gratis verzending en achteraf betalen mogelijk. Wil je eerst kennis maken met een product? Ontvang het product 100 dagen op proef. Ontdek ook onze bundelpakketten voor één prijs!

Contactgegevens


Adres
Rooilijn 3c, 9231DZ Surhuisterveen

Bedrijfsgegevens
Statutaire naam: Kantoorinrichter B.V.
KvK: 52591093
BTW: NL850513480B01