Op proef 100 dagen op proef
Gratis verzending Gratis verzending en retour
Betaal achteraf Betaal achteraf
Morgen in huis Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Trustpilot

Ergoweb scoort 4/5 op Trustpilot

Proefplaatsing

100 dagen bedenktijd

Twijfelt je over je keuze? Geen probleem! Het is ons streven om voor jou de juiste oplossing te vinden. Daarom hebben we 100 dagen proefplaatsing. Dit betekent dat wij het aankoopbedrag terugstorten als het product niet bevalt en je het product retourneert.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 100 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 100 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste zending of het laatste onderdeel fysiek in bezit krijgt.

Je dient de goederen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 100 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

Let op: voor de tweedekans producten is de 100 dagen proefplaatsing niet geldig. Je hebt natuurlijk wel recht op herroeping. Lees hier meer over onze voorwaarden.

De betalingstermijn is 14 dagen na het ontvangen van de factuur.

Bij retourneringen van de bestellingen zullen de gerekende transportkosten gecrediteerd worden.


Wil je een product retour sturen of het product toch nog iets langer op zicht hebben? Neem dan contact op met ons via info@ergoweb.nl zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.