088 240 00 66

Gratis verzending vanaf €50

14 dagen bedenktermijn

Bedankt voor uw bestelling bij Ergoweb. Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw bestelling en er veel plezier van beleeft. Voor uw zekerheid bieden wij u 14 dagen gratis op zicht. Dit betekent dat als het product u niet bevalt u deze retourneert en dat wij vervolgens het aankoopbedrag terugstorten. Om u zo snel mogelijk te helpen, hebben we onderstaand stappenplan ontworpen.

Het kan zo zijn dat uw aankoop niet geheel naar verwachtingen is of dat het product stuk is. Dat is geen probleem, u kunt deze binnen 14 dagen retourneren. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening, dit is omdat we de bestelling gratis opsturen. Mocht het zo zijn, dat u een orderbedrag onder de €50,- heeft, dan zal bij retourneren de (in eerste instantie) gerekende transportkosten gecrediteerd worden. We raden u aan om via onderstaand schema uw retour eenvoudig aan te geven.

Stappenplan retour

Om het retourneren in zo goede mogelijke banen te leiden en er voor te zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen bent, hanteren we graag samen met u het volgende stappenplan:

1. Meld uw retour eenvoudig aan door middel van het invoeren van uw bestelgegevens in onderstaand schema.

2. Wij ontvangen uw aanmelding en beoordelen de aanmelding.

3. U ontvangt onze beoordeling en krijgt de retourinstructies per mail opgestuurd.

4. U volgt de instructies van de mail en verstuurt het pakket naar:

Ergoweb

t.a.v. Retourontvangst Ergoweb

Atoomweg 63

3542 AA UTRECHT

Retourschema  

Retourneren

Algemene informatie

Order informatie

Retour opties

* Verplichte velden