088 240 00 66

Gratis verzending vanaf €60

14 dagen bedenktermijn

Nogmaals dank voor uw bestelling bij ErgoWeb. Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met de bestelling. Omdat het ons streven is om voor u de juiste oplossing te vinden, bieden wij onze producten 14 dagen gratis op zicht. Dit betekent dat als het product u niet bevalt u deze retourneert en dat wij vervolgens het aankoopbedrag terugstorten.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de laatste zending of het laatste onderdeel fysiek in bezit krijgt. 

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is vestreken.

Kosten van het terugzenden

Bij bestellingen met een orderbedrag onder de €50,- zullen de gerekende transportkosten gecrediteerd worden. De transportkosten zullen niet gecrediteerd worden indien de order een omruiling is. 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Wij zullen de goederen op onze kosten bij u komen afhalen, indien het pakket groter is dan de maximale maatvoering van een pakket. De maximale maatvoering van GLS luidt:

 - Gewicht: 32 kg. 
 - Breedte: 80 cm.
 - Hoogte: 60 cm. 
 - Lengte: 200 cm. 

Verpakken geretourneerde producten

Wij kunnen de snelste retourverwerking garanderen bij producten die geretourneerd worden in hun originele verpakking en met bijbehorende pakbon. Geretourneerde producten zonder de orignele verpakking en pakbon niet uitgesloten. 

We raden u aan om via onderstaand schema uw retour eenvoudig aan te geven.

Stappenplan retour

Om het retourneren in zo goede mogelijke banen te leiden en er voor te zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen bent, hanteren we graag samen met u het volgende stappenplan:

  1. Meld uw retour door middel van het invoeren van uw bestelgegevens in onderstaand schema.
  2. Wij ontvangen uw aanmelding en beoordelen de aanmelding.
  3. U ontvangt onze beoordeling en krijgt de retourinstructies per mail opgestuurd.
  4. U volgt de instructies van de mail en verstuurt het pakket naar:

ErgoWeb
t.a.v. Retourontvangst Ergoweb
Rooilijn 3C
9231 DZ Surhuisterveen

Retourschema  

Retourneren

Algemene informatie

Order informatie

Retour opties

* Verplichte velden