100 dagen op proef
Gratis verzending en retour
Betaal achteraf
Voor 18:00 besteld, morgen in huis

Rollermouse Red Plus

350.00
315.00
260.33 excl tax
Availability: In stock
Delivery date: Op werkdagen voor 18:00 besteld volgende dag geleverd
Product description

Deze centrische Rollermouse Red Plus is vergelijkbaar met de standaard Rollermouse Red. Doordat de muis voor je lichaam wordt geplaatst voorkom je dat je naar je muis moet reiken. Dit zorgt voor minder spierspanning in met name je schouders en nek.  
 
De Rollermouse Plus beschikt over een bredere handpalm ondersteuning dan de standaard Rollermouse Red. Daardoor is de Red Plus geschikt voor mensen met grotere handen. Daarnaast heeft de Red Plus een dikkere roller bar dan andere centrische muizen. Je hebt hierdoor meer controle over de cursor.

Duurzaamheid en milieu 

Contour focust zich op het milieu en levert kwalitatieve producten die vele jaren lang elke dag gebruikt kunnen worden. Hiermee zorgt Contour ervoor dat de producten niet onderdeel worden van de wegwerpcultuur, wel zo duurzaam!

Circulariteit staat ook hoog in het vaandel, Contour presenteert niet elk jaar nieuwe modellen maar creëert producten die, volgens onderzoek, aan de behoefte van de klant voldoen. Ook in de productverpakking komt de circulariteit terug, het karton is gerecycled. Daarnaast is Contour bezig om plastic in de verpakkingen af te schaffen. Door 100% gerecycled karton te gebruiken, helpt dit initiatief ook de afvalproductie te verminderen.  

Products specifications
Attribute name Attribute value
Rollerbar breedte 30 cm
Merk Contour
Compatibiliteit Mac & Windows
Afmeting (lxbxh) 42 x 23 x 11,5 cm
Type driver Plug & play
Aansluiting Bedraad
Type muis Centrisch
DPI instelbaar Ja
DPI 800 tot 2400 DPI
Programmeerbare knoppen Ja
Scrollwiel Ja
Aantal knoppen 8
Garantie 2 jaar
Aansluiting Bedraad
Links of rechts Links en rechts
Maat 1 maat
SKU 101523
GTIN 743870006573