Op proef 100 dagen op proef
Gratis verzending Gratis verzending en retour
Betaal achteraf Betaal achteraf
Morgen in huis Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Trustpilot

Ergoweb scoort 4/5 op Trustpilot

Staand werken, is dit goed?

'Zitten is het nieuwe roken', aldus de benoemde trend binnen de wereld van de ergonomie. Moet ik dan de hele tijd staand werken? Nee! Het meest ideaal is het werken aan een zit-sta bureau. Een zit-sta bureau helpt je bij het afwisselen tussen zitten en staand werken. Naast deze zit-sta bureaus bestaan er ook zit-sta werkstations, die je op je eettafel of werktafel kunt plaatsen. Als je geen ruimte hebt voor een bureau is dít de ideale oplossing!


Hoe werkt staand werken?

Het beste is om staand en zittend werken af te wisselen. Bij een elektrisch verstelbaar bureau kun je de hoogte verstellen door een simpele druk op de knop. Bij een slinger verstelbaar bureau verstel je de hoogte door middel van een slinger. Een eettafel tover je met gemak om tot sta bureau door middel van een zit-sta werkstation, die je ook gemakkelijk weer kunt inklappen als je weer zittend wil gaan werken.

Verrijk je werkplek met ergonomische, dynamische hulpmiddelen. Leer over actief staan door middel van een Steppie, of denk aan een actief meubel als de Swopper. Je bevordert je houding en je realiseert een betere doorbloeding, met het ultieme doel om jouw productiviteit en plezier in het werk te verhogen!

Daarnaast is fietsen op je werkplek dé oplossing binnen dynamisch werken. Door af te wisselen tussen de verschillende meubels stimuleer je de doorbloeding en hierdoor blijf je alert en fit gedurende de dag, wat uiteindelijk je werkplezier verhoogt! Bekijk hier onze bureaufiets.