100 dagen op proef
Gratis verzending en retour
Betaal achteraf
Voor 18:00 besteld, morgen in huis

Stool Zami - Ergo Bar Kruk- zwart

375.00
309.92 excl tax
Availability: In stock
Delivery date: 1 week
  • Minder druk in onderrug
  • Wervelkolom blijft in S-vorm
  • Corrigeert een slechte houding
Product description

We zitten meer dan ooit te voren, een goede houding is hierbij van groot belang. De Stool Zami - Ergo Bar is een perfecte oplossing, deze kruk corrigeert je slechte houding waardoor klachten voorkomen worden. 

Hoe werkt de Zami - Ergo Bar Kruk? 

Door de dubbele gebogen zitvorm van de Zami - Ergo Bar Kruk strek je automatisch je rug en varieer je van zithouding. De kruk zorgt ervoor dat jouw wervelkolom altijd zijn natuurlijk s-curve behoudt en geeft je benen alle ruimte om verschillende houdingen aan te nemen. Hierdoor krijg je een betere lichaamshouding. Als je op deze kruk zit ervaar je minder druk op je onderrug, meer bewegingsvrijheid van je hoofd en nek, een verbeterde ademhaling en je rug- en rompspieren zullen sterker worden. 

Van Nederlandse bodem

De designers van de Zami - Ergo Bar Kruk zijn een Nederlandse ontwerper en orthopedisch chirurg. Ontwerper Ruud-Jan staat bekend om zijn organische elegante ontwerpen. Hij richt zich op functionaliteit en wil vernieuwend zijn. Piet van Loon, orthopedisch chirurg, is gespecialiseerd in preventive en niet-chirurgische oplossing van de wervelkolom. Hij is vooral gericht op het onderzoeken van de wetenschap achter een goede houding. Samen hebben Ruud-Jan en Piet de Zami producten ontworpen. 

Products specifications
Attribute name Attribute value
Afmeting (lxbxh) 54,5 x 42,4 x 75 cm
Breedte 29 cm
Diepte 33 cm
Zithoogte 75 cm
Gewicht 4,5 kilo
Type werkplek Geschikt voor tafelhoogte: 100 en 110 cm
Materiaal Aluminium en leer
Kleur Zwart
SKU 112199