Op proef 100 dagen op proef
Gratis verzending Gratis verzending en retour
Betaal achteraf Betaal achteraf
Morgen in huis Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Trustpilot

Ergoweb scoort 3,9/5 op Trustpilot

Stool Zami - Ergo zit-sta Kruk

749.00
619.01 excl tax
Availability: In stock
Delivery date: 1 week
  • Ergonomisch verantwoorde houding
  • Vermindert rugklachten
  • Zit-sta werkplek
Product description

De Stool Zami - Ergo zit-sta Kruk is een kruk met sierlijke, slanke uitstraling. De kruk corrigeert je houding gedurende de dag en zorgt ervoor dat je altijd in een goede houding zit.

Wat doet de Zami - Ergo zit-sta kruk voor je houding?

Door de dubbele gebogen zitvorm van de Zami - Ergo zit-sta ga je automatisch je rug strekken en je houding variëren. De kruk maakt je bewust van je houding en corrigeert je verkeerde houding, dit zorgt voor minder klacht in onder andere je rug. Je kunt eenvoudig je zithouding afwisselen zonder dat je benen in de knel komen, er is genoeg ruimte voor je benen. De Zami -Ergo - zit-sta kruk zorgt er voor dat je bloedcirculatie bevordert wordt en de kans op spataderen vermindert. Als je op deze kruk zit ervaar je een verbeterde ademhaling, minder druk op je onderrug, meer bewegingsvrijheid van je hoofd en nek en je rug- en rompspieren zullen sterker worden.

Van Nederlandse bodem

De designers van de Zami - Ergo Bar Kruk zijn een Nederlandse ontwerper en orthopedisch chirurg. Ontwerper Ruud-Jan staat bekend om zijn organische en elegante ontwerpen. Hij richt zich voornamelijk op functionaliteit en wil vernieuwend zijn in zijn ontwerpen. Piet van Loon, orthopedisch chirurg, is gespecialiseerd in preventive en niet-chirurgische oplossing van de wervelkolom. Hij is gericht op het onderzoeken van de wetenschap achter een goede houding. Samen hebben Ruud-Jan en Piet de Zami producten ontworpen.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Afmeting (lxbxh)51,6 x 40,1 x 65 cm
Breedte33 cm
Diepte29 cm
Zithoogte65 cm
Type werkplekGeschikt voor tafelhoogte: 90 - 95 cm
KleurHout en zwart
MateriaalHout, staal en leer
Gewicht5,6 kilo
SKU112203