Op proef 100 dagen op proef
Gratis verzending Gratis verzending en retour
Betaal achteraf Betaal achteraf
Morgen in huis Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Trustpilot

Ergoweb scoort 4/5 op Trustpilot

Succesvol hybride werken doe je zo

Het zal jou vast niet ontgaan zijn: we mogen weer deels naar kantoor! De maatregelen versoepelen en dus is het tijd dat je terug moet naar die vervelende collega's op kantoor. Op kantoor verlopen samenwerkingen weer wat makkelijker, wat ook de communicatie ten goede komt. Daarnaast is het weer tijd voor gezelligheid in de pauze en de mooie verhalen van je collega’s. Ben jij er al klaar voor?

Het hybride werken

Hybride werken is de nieuwe standaard aan het worden.Door hybride te werken, werk jij zowel thuis als op kantoor. Is het jou al gelukt om de juiste ‘balans’ te vinden tussen kantoor en privé? De meeste mensen zijn inmiddels aan het thuiswerken gewend. Hierdoor kan het lastig zijn om weer (deels) terug naar kantoor te gaan. Geen zorgen, wij hebben tips!

Tip #1:  Maak een aparte planning voor thuis en kantoor

Er zullen altijd taken zijn die lastig zijn om thuis uit te voeren. Plan daarom werkzaamheden, zoals brainstormen of opdrachten waarbij samenwerking vereist is, in tijdens je werkdagen op kantoor. Dan kunnen andere zelfstandige werkzaamheden, zoals de administratie, thuis in alle rust uitgevoerd worden.

Tip #2: Maak gebruik van compacte kantoorartikelen

Het is erg vervelend als je bij elke switch tussen thuiswerken en werken op kantoor je volledige ‘kantoor’ moet verplaatsen. Kies daarom voor een werkplek die eenvoudig te verplaatsen is! Door gebruik te maken van compacte kantoorartikelen scheelt dit jou een hoop gesjouw. Daarnaast ben je altijd in bezit van je eigen werkplek. Kies daarbij voor compacte kantoorartikelen. Hierbij adviseren wij de volgende twee producten.

Ergoweb Compact Slide toetsenbord

Het Compact Slide-toetsenbord is gemakkelijk in gebruik en helpt bij het voorkomen van polsklachten. Het toetsenbord is voorzien van een uitschuifbaar numeriek deel. Hierdoor is het niet nodig om los een numeriek toetsenbord aan te schaffen. Het toetsenbord heeft een compacte afmeting, waardoor het toetsenbord eenvoudig mee te nemen is in een laptoptas!

Mousetrapper Alpha – Bluetooth

Met de Mousetrapper Alpha heb je een toetsenbord en muis in één! De Alpha is bij uitstek een ergonomische toetsenbord, wat tot minder klachten kan leiden in je polsen, armen, nek en schouders. Het toetsenbord is makkelijk aan te sluiten via bluetooth of een usb kabel. Daarnaast heeft de muis 19 programmeerbare knoppen die naar eigen wens ingesteld kunnen worden. Ideaal!

Tip #3: Maak een planning

Door het hybride werken gelden er vaak geen vaste werktijden en werkplekken. Het is dus erg belangrijk om te weten wie waar en wanneer werkt om afspraken goed op elkaar af te stemmen. Daarom is het belangrijk om een duidelijk schema te hebben dat dit inzichtelijk maakt. Ook is het handig om in te stellen dat medewerkers zelf kantoorruimtes kunnen reserveren. Zo kan iedereen alles zelfstandig bijhouden en plannen.