100 dagen op proef
Gratis verzending en retour
Betaal achteraf
Voor 18:00 besteld, morgen in huis

Thuiswerkpakket BASIC

€129,00
€114,00
€94,21 excl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
Bezorgdatum: Op werkdagen voor 18:00 besteld volgende dag geleverd
  • Ergonomisch verantwoorde houding
  • Juiste werkhoogte
  • Vermindert nek-rug klachten
  • Standaard rechtshandige muis & QWERTY toetsenbord
  • Wil je linkshandige muis/AZERTY? Neemt contact op
Productomschrijving

Gezond thuiswerken door middel van een laptopstandaard, verticale muis en een compact toetsenbord. Het Thuiswerkpakket BASIC bestaat uit de volgende producten: 

1. OPNIEUW! Laptopstandaard
Deze laptopstandaard is gemaakt van PET-vilt, dit is een licht maar stevig materiaal. Door je laptop in de standaard te  plaatsen veranderd de hoogte naar een comfortabel niveau. Dit zorgt voor minder belasting van de ogen, nek en schouders. Deze duurzame laptopstandaard is eenvoudig mee te nemen doordat deze makkelijk uit elkaar te halen is. De laptopstandaard is 16,7 cm hoog en weegt 120 gram. Klik hier voor meer informatie over deze laptopstandaard. 

2. Ergoweb compact toetsenbord 
Dit toetsenbord is 28,5 cm breed en dus eenvoudig mee te nemen. Het toetsenbord heeft wel alle functionaliteiten en is CE, RoHS en WEEE gecertificeerd. Doordat het toetsenbord zo smal is werk je altijd met zowel je muis als je toetsenbord in de ergonomische reikafstand van het lichaam. Dit zorgt voor minder spierspanning in de schouders, nek en armen. Klik hier voor meer informatie over dit toetsenbord. 

3. R-Go HE Mouse Break 
Deze muis is een verticale muis die je laat weten wanneer je aan pauze toe bent. Door middel van een lampje weet je of je aan een pauze toe bent. Dit helpt tegen overbelaste spieren en pezen. Door de verticale stand ligt je hand in een natuurlijke en ontspannen houding. Deze muis zorgt voor een betere doorbloeding. Klik hier voor meer informatie over deze muis.