100 dagen op proef
Gratis verzending en retour
Betaal achteraf
Voor 18:00 besteld, morgen in huis

Thuiswerkpakket COMPLETE

€616,00
€529,00
€437,19 excl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
Bezorgdatum: 1 week
  • Ergonomisch verantwoorde houding
  • Juiste werkhoogte
  • Vermindert nek-rug klachten
  • Standaard rechtshandige muis & QWERTY toetsenbord
  • Wil je linkshandige muis/AZERTY? Neemt contact op
Productomschrijving

Gezond thuiswerken door middel van een laptopstandaard, verticale muis, een compact toetsenbord, een ergonomische bureaustoel en een voetenbankje. Het Thuiswerkpakket COMPLETE bestaat uit de volgende producten: 

1. Circket laptophouder/iPadhouder 
Deze laptopstandaard is eenvoudig in en uit te klappen, ideaal dus om mee te nemen in je tas als je veel onderweg bent of op wisselende locaties werkt. Deze laptophouder is ook geschikt voor een iPad. Dankzij de hoogte van deze standaard werk je op een ergonomisch verantwoorde hoogte. Klik hier voor meer informatie over deze laptopstandaard. 

2. BakkerElkuizen S-Board 840 compact toetsenbord
Dit toetsenbord is 30,5 cm breed, waardoor je eenvoudig je muis naast je toetsenbord kan gebruiken. Op deze manier houd je het toetsenbord en de muis binnen de schouder zone, dit zorgt voor meer werkcomfort en minder spierspanning. Het BakkerElkhuizen S-Board 840 compact toetsenbord is goed te gebruiken in combinatie met ee laptop en bevat een geïntegreerd numeriek gedeelte (i.c.m. de Fn toets). Dit toetsenbord heeft 2  USB-ingangen. Klik hier voor meer informatie over dit toetsenbord. 

3. Unimouse verticale muis 
Door de verticale stand ligt je hand in een natuurlijke en ontspannen houding. Je kunt deze muis instellen naar wens, je kunt de hoek, positie en het duimplateau aanpassen en dus ook afwisselen gedurende de dag. Dit voorkomt een statische positie van je hand. Klik hier voor meer informatie over deze muis. 

4. OPNIEUW! Refurbished - BMA Axia Pro 
Deze stoel is erg geschikt voor veel intensief beeldscherm werk. Je kunt voor een lange tijd comfortabel op deze stoel zitten zonder lichaamsklachten te ervaren. Deze stoel is volledig gerevitaliseerd en is niet van een nieuwe stoel te onderscheiden. De stoel wordt opnieuw bekleed en versleten onderdelen worden vervangen voor nieuwe. Je kunt de zithoogte, zitdiepte, rughoogte en armleggerhoogte instellen. Klik hier voor meer informatie over deze bureaustoel. 

5. Footmate Basic voetensteun 
Deze voetensteun is in drie hoogten instelbaar en heeft een massageoppervlak. Een voetensteun is ideaal bij onvoldoende hoogteregeling van je bureaublad/tafel en/of je bureaustoel. Ook je werkhouding is beter, doordat je benen niet afhangen en afknellen. Klik hier voor meer informatie over deze voetensteun.