100 dagen op proef
Gratis verzending en retour
Betaal achteraf
Voor 18:00 besteld, morgen in huis

Thuiswerkpakket PREMIUM

€194,00
€174,00
€143,80 excl. BTW
Beschikbaarheid: Op voorraad
Bezorgdatum: Op werkdagen voor 18:00 besteld volgende dag geleverd
  • Ergonomisch verantwoorde houding
  • Juiste werkhoogte
  • Vermindert nek-rug klachten
  • Standaard rechtshandige muis & QWERTY toetsenbord
  • Wil je linkshandige muis/AZERTY? Neemt contact op
Productomschrijving

Gezond thuiswerken door middel van een laptopstandaard, verticale muis en een compact toetsenbord. Het Thuiswerkpakket PREMIUM bestaat uit de volgende producten: 

1. Circket laptophouder/iPadhouder 
Deze laptopstandaard is eenvoudig in en uit te klappen, ideaal dus om mee te nemen in je tas als je veel onderweg bent of op wisselende locaties werkt. Deze laptophouder is ook geschikt voor een iPad. Dankzij de hoogte van deze standaard werk je op een ergonomisch verantwoorde hoogte. Klik hier voor meer informatie over deze laptopstandaard. 

2. BakkerElkuizen S-Board 840 compact toetsenbord
Dit toetsenbord is 30,5 cm breed, waardoor je eenvoudig je muis naast je toetsenbord kan gebruiken. Op deze manier houd je het toetsenbord en de muis binnen de schouder zone, dit zorgt voor meer werkcomfort en minder spierspanning. Het BakkerElkhuizen S-Board 840 compact toetsenbord is goed te gebruiken in combinatie met ee laptop en bevat een geïntegreerd numeriek gedeelte (i.c.m. de Fn toets). Dit toetsenbord heeft 2  USB-ingangen. Klik hier voor meer informatie over dit toetsenbord. 

3. Unimouse verticale muis 
Door de verticale stand ligt je hand in een natuurlijke en ontspannen houding. Je kunt deze muis instellen naar wens, je kunt de hoek, positie en het duimplateau aanpassen en dus ook afwisselen gedurende de dag. Dit voorkomt een statische positie van je hand. Klik hier voor meer informatie over deze muis.