088 240 00 66

Gratis verzending vanaf €60

Defa verstelbare lumbaal lendesteun

More Views

Verstelbare lumbaal lendesteun

Schrijf de eerste review over dit product

Incl. BTW: € 34,97

Beschikbaarheid: Op voorraad
Voor 15:00 uur besteld volgende werkdag geleverd

  • Afmeting: 52 x 40 x 12 cm

✅Ondersteuning voor het voorkomen van rugklachten

✅Ergonomisch verantwoorde houding

Beschrijving

Details

De Defa verstelbare lumbaal lendesteun voor in de auto werkt preventief en zorgt voor een correcte zithouding. Experts zoals fysiotherapeuten en ergotherapeuten adviseren deze lendesteun voor het verminderen van rugklachten.

Elastische band

Deze Defa verstelbare lumbaal lendesteun heeft een elastische band en kun je daarom in de juiste ergonomische positie in je rug plaatsen. De rug krijgt de optimale ondersteuning en verhoogt uw zitcomfort in de auto. Naast de standaard zwarte kleur is de steun ook in het grijs leverbaar (op aanvraag).

Geschikt voor in de auto en bureaustoel

De Defa verstelbare lumbaal lendesteun is geschikt voor auto's. Waarom? Autostoelen zijn vrijwel nooit voor ons precies op maat gemaakt, waardoor rugklachten, als gevolg van de slechte zithouding kunnen optreden of verergeren. Iedere rug en zithouding zijn anders. Met deze Defa verstelbare lumbaal lendesteun kunt u zelf uw ideale houding bepalen in de auto. Deze lumbaalsteun is ook geschikt voor in de bureaustoel om een extra steun in de rug te geven aan de gebruiker.

Additional Information

Additional Information

EAN-code 8712295300278
Merk Defa
Afmeting (lxbxh) 520x400x120
Garantie 1 jaar
Levertijd Voor 15:00 uur besteld volgende werkdag geleverd
Kleur Zwart
Gebruik Auto
Materiaal Overig
Merk Defa

Klantervaringen

Schrijf de eerste review over dit product

Er zijn nog geen klantervaringen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Vraag: Wat is er nu verstelbaar aan? Alleen de elastische band ?
Antwoord: Bedankt voor uw vraag. De verstelbaarheid zit in de elastische band. Deze band zorgt ervoor dat de ergonomische rugsteun op de juiste hoogte op een stoel geplaatst kan worden. Zo wordt u optimaal ondersteund en heeft u een goede zitpositie in de auto.
Vraag: Wat betekent lumbaal precies?
Antwoord: Bedankt voor uw vraag. Lumbaal heeft betrekking op het onderste deel van de rug, ofwel de onderrug. Tijdens het zitten of autorijden raden wij aan om de onderrug goed te ondersteunen. Zo voorkomt u en verhelpt u klachten.