Op proef 100 dagen op proef
Gratis verzending Gratis verzending en retour
Betaal achteraf Betaal achteraf
Morgen in huis Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Trustpilot

Ergoweb scoort 4/5 op Trustpilot

Wat is 'refurbished'?

De term ‘refurbishedkom je tegenwoordig steeds vaker tegen. Refurbished bureaustoelen, refurbished telefoons of refurbished laptops; alles lijkt opeens in een refurbished-variant verkrijgbaar, soms slechts voor een fractie van de nieuwprijs. Maar wat is refurbished eigenlijk en waarom zou je een refurbished product aanschaffen? Lees snel verder!

Wat betekent het woord 'refurbished'?

Het woord ‘refurbished’ komt uit het Engels en betekent ‘gereviseerd’ of ‘gerenoveerd’. Dit houdt in dat gebruikte producten een tweede leven krijgen. Refurbished producten worden na een eerste gebruiksperiode volledig nagekeken en waar nodig hersteld, waarna ze opnieuw verkocht worden. De producten zijn dus weer als nieuw; met kleine gebruikssporen. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een circulaire economie.

Waarom zou je refurbished producten aanschaffen?

Refurbished producten zijn in de eerste plaats een stuk goedkoper dan nieuwe producten. Je kunt dan ook veel geld besparen door voor refurbished producten te kiezen. Daarnaast is het erg duurzaam. Je draagt bij aan een schonere wereld door een refurbished product aan te schaffen. Zo bespaar je energie, grondstoffen en CO2. Dubbel voordelig dus!

Is een refurbished bureaustoel even goed als een nieuwe bureaustoel?

Sommige mensen denken dat refurbished producten afgedankt zijn. Gelukkig is dat niet het geval. Het klopt dat refurbished producten gebruikt zijn, maar de kwaliteit blijft volledig gewaarborgd door het grondige revitalisatieproces. Bij Ergoweb verkopen we alleen stoelen die volledig opnieuw gestoffeerd zijn. Al onze stoelen zijn van dermate hoge kwaliteit, dat we ook nog eens 5 jaar garantie bieden. Op deze manier kunnen wij kwaliteit blijven garanderen, zowel van nieuwe als refurbished producten!

Refurbished kantoormeubilair voor een schonere wereld

Samen met OPNIEUW! willen wij zorgen voor een duurzamere wereld door producten opnieuw te gebruiken. OPNIEUW! knapt producten op en maakt nieuwe producten van afvalstoffen. Op deze manier geven we grondstoffen een tweede leven. Wil je graag meehelpen aan een duurzame wereld en ook nog geld besparen? Bekijk dan het refurbished-productaanbod.

Bekijk onze refurbished producten


In onderstaande video gaan we langs bij OPNIEUW!, om te kijken hoe het revitalisatieproces in zijn werk gaat.